fbpx
Oldal kiválasztása

Ülésbetétek

# Betét  # sophietex

Ülésbetét minden babakocsi típushoz By sophietex

Elsőszámú célunk minden termékünk létrehozásánál, hogy kizárólag Bababarát anyagokkal dolgozzunk, ezzel is védve a Babák extra érzékeny bőrét. Finom textúrájának köszönhetően komfortos lesz a használat közben. A betét a Mindennapokban tökéletes kiegészítő babakocsihoz, és mózeskosárhoz egyaránt.

Tartsd Gyermeked mindig kényelmesen és biztonságosan, az imádnivaló babakocsi ülésbetétünket használva. Betét úgy lett kialakítva, hogy Kisbabád extra kényelmesen utazhasson a babakocsiban.

Könnyedén becsatolhatod a Gyermeked. Univerzális Ülésbetéteink megakadályozzák, hogy a baba körbeforduljon a babakocsi belsejében.

Mintáinkat, és színeinket úgy álmodtuk meg, hogy könnyedén megtaláljátok mind Kislánynak, mind Kisfiúnak a tökéletes ülésbetétet.

Elérhető webshopunkban több színes ülésbetét is, és fekete & fehér színben pedig két oldalas (frottír és polár) betét is.

Ülésbetét minden babakocsi típushoz tökéletes választás, és minden évszakban nagyszerű társ. A betét egyaránt használható sport babakocsihoz vagy mózeskosárhoz.

Tisztítás:
A betét kézzel mosható, legfeljebb 30 ° C-os, hűvös vízben A terméket tilos fehéríteni, szárítógépben szárítani, vasalni, és vegyileg tisztítani.

#sophietex