fbpx
Oldal kiválasztása

Mérföldkő Takaró

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

  • Mérföldkő Takaró Mint Raccoon

    6 490 Ft
  • Mérföldkő Takaró Pink Elephant

    6 490 Ft

Legnagyobb szeretettel mutatjuk be nektek legújabb Sophietex Családtagunkat: Pink Elephant & Mint Raccoon Mérföldkő Takarót

Kezdd Babád első évét hihetetlen édes takarónkkal!

1. Örökítsd meg Kisbabád növekedését – Tudjuk, hogy a csecsemők egy szempillantás alatt nőnek! Ezért a Mérföldkő takarónk tökéletes módja a baba első évének megörökítésére. Az biztos, hogy hihetetlen gyorsan repül az idő, ezért is érdemes megörökíteni ezeket a fontos pillanatokat, hogy később visszanézve csodálatos emlékeket elevenítsen fel.

2. Aranyos Design – Havi mérföldkő takarónk tervezésénél olyan pasztell színeket és mintákat használtunk, melyek igazán közel állnak a szívünkhöz, emellett csodálatosan passzol minden gyermek szobájába, Mindennapjaiba.  Készíts hónapról hónapra képet, és kövesd nyomon a Kisbabád növekedését.

3. Tökéletes Méret –  Takarónk mérete 100 cm x 100 cm, lehetővé téve azt, hogy gyermekedet kényelmesen letudd fotózni, és ha esetleg megszeretnéd osztani a Barátaiddal, Családoddal a fotót könnyedén feltöltheted social felületeidre, hiszen az ideális méret miatt nem vágja lesz a kép szélét. Emellett takaróként is nagyszerűen funkcionál, szuperül bebugyolálhatod vele Gyermekedet.

4. Könnyen használható – Tudjuk, hogy ahogy nő egy Kisbaba egyre izgágább, emiatt is tökéletes választás Takarónk az emlékek készítéséhez, hiszen könnyen leteríthető az ágyra, földre bárhova. Az aktuális hónapot könnyedén kiemelheted üres képkerettel, különböző formákkal, és szezonális virágokkal.

5. Organikus Pamut- A 100 % biopamutból készült takarónk extra puha, és kényelmes a Baba számára. Minden termékünk tervezésénél az első, és legfontosabb dolog, hogy minőségi bababarát anyagból készüljön, hiszen a baba érzékeny bőréhez kizárólag minőségi anyagok érhetnek.

6. Ötletes Ajándék – Baba születik a családi, baráti körben, és olyan meglepetést szeretnél okozni, mely biztosan nagy sikert arat?  A babák nagyon gyorsan nőnek, érdemes maradandó meglepetést adni. Ez az az ajándék, mely biztosan nem lesz felesleges az újdonsült Szülők számára, hiszen a havi mérföldkő takaró segítségével a fotókon keresztül az Emlékek egy életen át megmaradnak.

Tulajdonságok

Méret: 100 cm x 100 cm
Design: Kiváló minőségű nyomtatás
Anyag : Minky
Tisztítása: 30°C-on, gépi vagy kézi mosással, szárítógépben nem szárítható

#sophietex #mérföldkőtakaró #hónaptakaró