BUNDAZSÁK

Babakocsi bundazsákok

Bundazsákok 0-6 hónapos korig, babahordozóba és babakocsi mózes részébe.

A Sophietex bundazsákok megalkotásánál fő szempont volt a minőség mellett, hogy a való életben az Anyukák könnyedén, évszaknak megfelelően és praktikusan tudják használni termékeinket.

Gyakorló szülőként tudjuk mik ezek a praktikumok – legalább is, ami a mi életünket megkönnyítette, vagy megkönnyíthette volna – amiket fontos a gyártásnál figyelembe vennünk.

Például az egyik ilyen szempont volt a kisméretű, újszülött kortól 6 hónapos korig használható bundazsákunk megalkotásánál, hogy le lehessen cipzározni az elejét.

Sokszor előfordul, hogy elindulunk sétálni, vagy ügyet intézni babakocsival és elalszik benne gyermekünk, amikor pedig megérkezünk a helyszínre, vagy csak haza szeretnénk már menni, vagy éppen vásárolgatni szeretnénk és ki be mászkálni az üzletekbe, de kisbabánk még mindig az igazak álmát alussza.

Ilyenkor jön a fejtörés, hogy hogyan vegyük ki a kocsiból vagy hordozóból, mert ugye le kellene öltöztetni, hogy ne legyen nagyon melege, de felébreszteni nagyon nem szeretnék.

A Sophietex babahordozó/baba mózes bundazsákokat úgy alkottuk meg, hogy egy pillanat alatt lecipzározhatjuk az első panelt és mehetünk is be a dolgunkat intézni.

Második fő szempont volt a gyártás tervezésénél, hogy pár mozdulattal be lehessen kötni a hordozóba vagy babakocsiba és tényleg MINDEN típushoz megfeleljen.

Kezdő anyukaként nem mindig van tisztába vele az ember, hogy milyen kialakítású is a hordozója és ebbe milyen termék kompatibilis, valamint több órát is eltölthetünk annak az értelmezésével, hogy hogyan is kell a vásárolt terméket elhelyeznünk babakocsinkba,  és ha rosszul választunk jöhet a bosszankodás 😊

Kitaláltuk és megalkottuk. A mi kisméretű bundazsákunkat könnyedén, pár mozdulattal, tényleg MINDEN hordozóba és babakocsi típusba be lehet kötni, -ezért garanciát is merünk vállalni.

A kisméretű bundazsákok két féle változatban készülnek. Készítünk egyet hidegebb napokra, vízálló anyagból polár béléssel és egy tavaszi-őszi verziót 100% pamut anyagokból az enyhébb időjárásra.

Minden termékünk, minősített anyagokból szívvel-lélekkel készül magyarországi varrodánkban.

Reméljük, hogy leírásainkkal sok segítséget tudunk nyújtani a leendő és már gyakorló anyukáknak is. Amennyiben mégis kérdésed adódna, keress bátran minket elérhetőségen egyikként és nagyon hamar válaszolni fogunk.

Nagy méretű bundazsák babakocsiba
 

A Sophietex nagy méretű babakocsi bundazsákok használata 6 hónapos kortól ajánlott, természetesen függ a baba méretétől, vagy hogy mikor kezdjük el a sport részt használni.

A tervezésnél két nagyon fontos szempontot vettünk figyelembe a minőség után. A bundazsákjain úgy került kialakításra, hogy garantáltan BÁRMILYEN babakocsi típusba rögzíthető legyen, valamint rákerült egy vastag és erős tépőzár fülecske a két oldalára, hogy még jobban tudjuk rögzíteni a babakocsiban, így a legkisebb esélyét is kizárva annak, hogy lecsúszik a zsák a babával a kocsiból.

Bundazsákjaink a külső anyaga, vízlepergető. Kapott még egy 3 cm vastag vatelin bélelést, valamint egy belső vastag wellsoft anyagot a legmelegebb érzésért.

Újdonságunk, hogy a bundazsák felső eleme (eleje), teljesen lecipzározható, így ülésbetétként is használható az őszi napokon amikor már nagyon meleg lenne a zsák.

Fejrésze egy cipzár segítségével, kapucnissá alakítható, így megvédi kisbabánk arcát a széltől és hidegtől.

Gyönyörű színekben elérhető webáruházunkban, valamit hozzá illő kézmelegítőkből is tudsz majd választani a meg egyedibb megjelenésért.

Minden Sophietex termék minőséget képvisel! #magyartermék

Tekintsd meg kínálatunkat, vagy keress bennünket telefonon: +36-20-484-2407

Kedvelt babakocsi kiegészítő termékeink