BUNDAZSÁK

Baba bundazsákok, baba lábzsákok, átmeneti bundazsák, vastag bundazsák

Bundazsákok 0-6 hónapos korig, babahordozóba és babakocsi mózes részébe.

A Sophietex bundazsákok megalkotásánál fő szempont volt a minőség mellett, hogy a való életben az Anyukák könnyedén, évszaknak megfelelően és praktikusan tudják használni termékeinket.

Gyakorló szülőként tudjuk mik ezek a praktikumok – legalább is, ami a mi életünket megkönnyítette, vagy megkönnyíthette volna – amiket fontos a gyártásnál figyelembe vennünk.

Például az egyik ilyen szempont volt a kisméretű, újszülött kortól 6 hónapos korig használható bundazsákunk megalkotásánál, hogy le lehessen cipzározni az elejét.

Sokszor előfordul, hogy elindulunk sétálni, vagy ügyet intézni babakocsival és elalszik benne gyermekünk, amikor pedig megérkezünk a helyszínre, vagy csak haza szeretnénk már menni, vagy éppen vásárolgatni szeretnénk és ki be mászkálni az üzletekbe, de kisbabánk még mindig az igazak álmát alussza.

Ilyenkor jön a fejtörés, hogy hogyan vegyük ki a kocsiból vagy hordozóból, mert ugye le kellene öltöztetni, hogy ne legyen nagyon melege, de felébreszteni nagyon nem szeretnék.

A Sophietex babahordozó/baba mózes bundazsákokat úgy alkottuk meg, hogy egy pillanat alatt lecipzározhatjuk az első panelt és mehetünk is be a dolgunkat intézni.

Második fő szempont volt a gyártás tervezésénél, hogy pár mozdulattal be lehessen kötni a hordozóba vagy babakocsiba és tényleg MINDEN típushoz megfeleljen.

Kezdő anyukaként nem mindig van tisztába vele az ember, hogy milyen kialakítású is a hordozója és ebbe milyen termék kompatibilis, valamint több órát is eltölthetünk annak az értelmezésével, hogy hogyan is kell a vásárolt terméket elhelyeznünk babakocsinkba,  és ha rosszul választunk jöhet a bosszankodás 😊

Kitaláltuk és megalkottuk. A mi kisméretű bundazsákunkat könnyedén, pár mozdulattal, tényleg MINDEN hordozóba és babakocsi típusba be lehet kötni, -ezért garanciát is merünk vállalni.

A kisméretű bundazsákok két féle változatban készülnek. Készítünk egyet hidegebb napokra, vízálló anyagból polár béléssel és egy tavaszi-őszi verziót 100% pamut anyagokból az enyhébb időjárásra.

Minden termékünk, minősített anyagokból szívvel-lélekkel készül magyarországi varrodánkban.

Reméljük, hogy leírásainkkal sok segítséget tudunk nyújtani a leendő és már gyakorló anyukáknak is. Amennyiben mégis kérdésed adódna, keress bátran minket elérhetőségen egyikként és nagyon hamar válaszolni fogunk.

Lábmelegítők és kézmelegítők babáknak
 
Vízálló bélelt anyagból készült, belül puha tapintású micropolár. Minőségi műszörmével, gyönyörű télies hatást biztosít. Meleg és egyben nagyon hasznos kiegészítő. Garantáltan öröm lesz a séta a hidegebb időkben is Babakocsi kézmelegítő segítségével.Miért szuper választás a Babakocsi kézmelegítő minden babakocsihoz pl. White Lux?

 • Hihetetlen praktikus kiegészítő, ha a nagy hidegben a séta közben komfortosan szeretnéd érezni magad.
 • Univerzális, bármilyen babakocsihoz tökéletes választás (pl. Lionelo, Kinderkraft, White Lux stb.)
 • Könnyedén beteheted a kezed, és ki is veheted anélkül, hogy levedd a babakocsiról
 • Extra puha polár bélésnek köszönhetően a hidegebb időkben kezed kevésbé szárad ki.
 • Több mint 10 különböző egyedi minta közül tudsz választani, szebbé, divatosabbá teszi a babakocsi megjelenését is
 • Egyedi babakocsi huzatainkkal, és egyéb kiegészítőinkkel (bundazsák, lábzsák, mini táska) szuper összhatást biztosít.
 • Kézmelegítő babakocsihoz univerzális termékeinkkel is csodálatosan kombinálható.
 • Igazán különleges színvilág, mely minden milliőbe nagyszerűen passzol.
 • Gyönyörű anyagaink és egyedi formatervezésünk lehetővé teszi, hogy mindig divatos maradj, és egyedi legyen White Lux babakocsid.
 • Nagyon könnyen tisztán tartható.
 • Patentok segítségével könnyedén feltehető, és levehető

Tekintsd meg kínálatunkat, vagy keress bennünket telefonon: +36-20-484-2407

Kedvelt babakocsi kiegészítő termékeink