BUNDAZSÁK

Bundazsákok babahordozóba és babakocsiba

Bundazsákok, lábzsákok

Bundazsákok 0-6 hónapos korig, babahordozóba és babakocsi mózes részébe.

Ha nem akarsz olvasgatni, akkor nézd meg egyből a hordozóba és mozes részbe való bundazsákot!

A Sophietex bundazsákok megalkotásánál fő szempont volt a minőség mellett, hogy a való életben az Anyukák könnyedén, évszaknak megfelelően és praktikusan tudják használni termékeinket.

Gyakorló szülőként tudjuk mik ezek a praktikumok – legalább is, ami a mi életünket megkönnyítette, vagy megkönnyíthette volna – amiket fontos a gyártásnál figyelembe vennünk.

Például az egyik ilyen szempont volt a kisméretű, újszülött kortól 6 hónapos korig használható bundazsákunk megalkotásánál, hogy le lehessen cipzározni az elejét.

Sokszor előfordul, hogy elindulunk sétálni, vagy ügyet intézni babakocsival és elalszik benne gyermekünk, amikor pedig megérkezünk a helyszínre, vagy csak haza szeretnénk már menni, vagy éppen vásárolgatni szeretnénk és ki be mászkálni az üzletekbe, de kisbabánk még mindig az igazak álmát alussza.

Ilyenkor jön a fejtörés, hogy hogyan vegyük ki a kocsiból vagy hordozóból, mert ugye le kellene öltöztetni, hogy ne legyen nagyon melege, de felébreszteni nagyon nem szeretnék.

A Sophietex babahordozó/baba mózes bundazsákokat úgy alkottuk meg, hogy egy pillanat alatt lecipzározhatjuk az első panelt és mehetünk is be a dolgunkat intézni.

Második fő szempont volt a gyártás tervezésénél, hogy pár mozdulattal be lehessen kötni a hordozóba vagy babakocsiba és tényleg MINDEN típushoz megfeleljen.

Kezdő anyukaként nem mindig van tisztába vele az ember, hogy milyen kialakítású is a hordozója és ebbe milyen termék kompatibilis, valamint több órát is eltölthetünk annak az értelmezésével, hogy hogyan is kell a vásárolt terméket elhelyeznünk babakocsinkba,  és ha rosszul választunk jöhet a bosszankodás 😊

Kitaláltuk és megalkottuk. A mi kisméretű bundazsákunkat könnyedén, pár mozdulattal, tényleg MINDEN hordozóba és babakocsi típusba be lehet kötni, -ezért garanciát is merünk vállalni.

A kisméretű bundazsákok két féle változatban készülnek. Készítünk egyet hidegebb napokra, vízálló anyagból polár béléssel és egy tavaszi-őszi verziót 100% pamut anyagokból az enyhébb időjárásra.

Minden termékünk, minősített anyagokból szívvel-lélekkel készül magyarországi varrodánkban.

Reméljük, hogy leírásainkkal sok segítséget tudunk nyújtani a leendő és már gyakorló anyukáknak is. Amennyiben mégis kérdésed adódna, keress bátran minket elérhetőségen egyikként és nagyon hamar válaszolni fogunk.

Nagy méretű bundazsák babakocsiba
 

Ha nem akarsz olvasgatni, akkor nézd meg egyből a nagy méretű sport babakocsikba való bundazsákot!

A Sophietex nagy méretű babakocsi bundazsákok használata 6 hónapos kortól ajánlott, természetesen függ a baba méretétől, vagy hogy mikor kezdjük el a sport részt használni.

A tervezésnél két nagyon fontos szempontot vettünk figyelembe a minőség után. A bundazsákjain úgy került kialakításra, hogy garantáltan BÁRMILYEN babakocsi típusba rögzíthető legyen, valamint rákerült egy vastag és erős tépőzár fülecske a két oldalára, hogy még jobban tudjuk rögzíteni a babakocsiban, így a legkisebb esélyét is kizárva annak, hogy lecsúszik a zsák a babával a kocsiból.

Bundazsákjaink a külső anyaga, vízlepergető. Kapott még egy 3 cm vastag vatelin bélelést, valamint egy belső vastag wellsoft anyagot a legmelegebb érzésért.

Újdonságunk, hogy a bundazsák felső eleme (eleje), teljesen lecipzározható, így ülésbetétként is használható az őszi napokon amikor már nagyon meleg lenne a zsák.

Fejrésze egy cipzár segítségével, kapucnissá alakítható, így megvédi kisbabánk arcát a széltől és hidegtől.

Gyönyörű színekben elérhető webáruházunkban, valamit hozzá illő kézmelegítőkből is tudsz majd választani a meg egyedibb megjelenésért.

Minden Sophietex termék minőséget képvisel! #magyartermék

Tekintsd meg kínálatunkat, vagy keress bennünket telefonon: +36-20-484-2407