BABYBEAR BABA PÓLYA

Babybear pólya, SunnyBear macitakaró, babybear takaró, baba pólya

Babapólya, takaró

Érdekes olvasmány a Babybear fantázianevű macis pólyáról/takaróról, azoknak, akik kiváncsiak mi állhat a háttérben!

Kulisszatitok a macis pólyáról , írta Juhász-Orbán Lívia a Sophietex tulajdonosa!

Hogyan képzelek el én, egy vagány babapólyát és hogyan készítjük majd el saját varrodánkba?

Először is adott egy szuper minőségi sherpa – vagy ahogy mások hívják báránybunda– anyag, valamint egy gyűrött hatású 100% pamut/duplagéz anyag (ebből szoktak ruhapelenkát készíteni), ebből már csak jó sülhet ki 🙂

Nálunk a Sophietex-nél, sokszor úgy működik egy új termék fejlesztése, hogy megtalálok egy szuper anyagot, ami megtetszik és elkezdek azon gondolkozni, milyen terméket is lehetne belőle csinálni. A macis pólyánl is ez volt a helyzet.

Régóta szerettem volna kínálatunkba egy babapólyát, egy olyat, ami vagány mégis praktikus. Anyukaként tudtam, hogy csak szinte a tipikus babapólyákat lehet kapni a piacon (általában fehér, takaró anyag), ezért olyat szerettem volna készíteni, amit Én is szívesen használtam volna, amikor kicsi volt a gyermekem.

Szerettem volna fülecskéket, lábakat, és egy olyan lehetőséget hogy a kezét ki tudjuk venni a pólyából, ha úgy szeretnénk, nem csak maga mellé rakva tudjon feküdni. Könnyedén tudják az anyukák használni, akár fél kézzel is bele tudják fektetni babájukat, és nem egy több perces “bugyolálás” után lehessen használni. Fontos volt még számomra, hogy a fejecskéjét védje a széltől, ha babakocsiba is használni szeretném.

A sophietex által készített baby bear pólya ilyen!  Vagány, prémium, könnyen használható és praktikus!

Nehéz is volt a pólya kategóriában elhelyezni, mert hívhatnánk akár takarónak, kisruhának vagy overálnak is ,mert nem az a “tipikus” pólya csak kinézetre talán ahhoz áll a legközelebb, de annál sokkal többet tud.

Azért tartottam fontosnak leírni mindezt, mert amikor én voltam elsőgyerekes anyuka, mindig hiányoltam az efféle információt vagy segítségnyújtást.

Egy szó mint száz, szerintem egy nagyon menő termék lett, és a legnagyobb szeretettel ajánlom minden anyukának vagy leendő anyukának

SunnyBear szellő takaró és Babybear babapólya/ takaró
 

 Újszülött pólya & takaró leírása azoknak, akik a lényegre kíváncsiak 🙂

SunnyBear macitakaró/napzsák/szellő takaró

A legújabb termék a macis sorozatból.

Kedves megjelenésű, minőségi, szellő takaró, ami babaágyban alváshoz, babakocsizáshoz, strandon való pihenéshez is tökéletes választás gyermekünknek a meleg napokon.

Nyáron elég csak egy pelenka vagy body alá és tavasszal vagy ősszel pedig egy vékony kisnadrággal kiegészítve kedvenc babatermékünk lesz majd.

Úgy alakítottuk ki, hogy sok méreten keresztül, hű társa lehet az anyukának, nem kell havonta új méretet vásárolni.

Imádni fogod, büszkén ajánljuk mindenkinek!

Babybear macipólya ha igazi melegséget keresel kisbabádnak!

A macifüles pólya két rétegből áll, külső réteg egy prémium sherpa anyag vagy ahogy sokan ismerik báránybunda utánzat, nagyon puha és kényelmes viselet. A belső anyag, ami a baba bőrével érintkezik, természetesen 100% biopamut. 

Minden anyagunk rendelkezik minősítési tanúsítvánnyal. Nagyon fontos számunkra, hogy magyar gyártóként egy magas minőséget képviseljünk, olyan termékeket készítsünk, amit magunknak is szívesen megvennénk.

Ajánljuk a terméket, kiságyban, bölcsőben, babafészekben vagy akár kanapén való alvásokhoz, valamint babakocsizásokhoz egyaránt.

Fejvédőjének köszönhetően a szél nem zavarja a babát, nyugodtan használhatjuk szelesebb időben is.

Szárnyas kialakításának köszönhetően, be tudjuk a szorosságát állítani, és azt is eldönthetjük, hogy a baba mellé letesszük a kezét vagy inkább kívül hagyjuk. Mindkettő könnyedén megoldható, alacsonyabb elsőrészének köszönhetően.

A babapólyát három méretben készítjük (XS, S, M):

  • XS-es/ 56-os méret
  • S-es/ 62-es méret
  • M-es/68-as méret

A legkisebb méretet ajánljuk koraszülötteknek is, a tépőzárral szűkebbre lehet állítani, ha nagyon pici babával akarjuk használni.

Nagyon aranyos és praktikus babatermék, minden anyukának jó szívvel ajánljuk.

Amennyiben bármilyen kérdésed adódna a pólyával kapcsolatban, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, ígérjük nagyon gyorsan fogunk válaszolni 🙂

Tekintsd meg kínálatunkat, vagy keress bennünket telefonon: +36-20-484-2407