BABAKOCSI ÜLÉSBETÉT

Babakocsi ülésbetét, cserélhető ülésbetét

Univerzális ülésbetéteinket babakocsi sportrészébe ajánljuk!

Univerzális ülésbetétek a babakocsi sport részébe.

Kétféle típusú univerzális ülésbetétet készítünk:
A nagyon közkedvelt 2 az 1-ben ülésbetét, ami az év minden napján használható praktikus tulajdonságának köszönhetően.

Az egyik oldala egy minőségi frottír anyagból készül, ami nyáron és a melegebb napokon izzadásgátló hatása miatt tökéletes társa lehet babakocsinknak, valamint kisbabánknak. A babakocsik anyaga szinte 100 %-ban poliészterből, műanyagból készül – ezt nagyon jól tudjuk mert, mi is készítünk babakocsi huzatokat – ezzel semmi gond nincs, így lesz strapabíró, viszont nem valami bababarát anyag, főleg, amikor beleizzad gyermekünk.

Az univerzális ülésbetétünk frottír oldala nyáron vagy a melegebb napokon kellemes érzést biztosít, amikor közvetlen a baba bőrével érintkezik, nem dörzsöli ki, ha izzad és nem vált ki allergiást tüneteket sem, anyagának köszönhetően.

Az említett ülésbetét másik oldala micropolár anyagból készül, ami 100% poliészter, így nagyon melegen tudja kisbabánk testét tartani.

Lehet felkaptad a fejet a poliészter szó hallatán, nem kell tőle megijedni, ugyanis a textilipar kedvelt és sokszor használt terméke, és a megfelelő használat során az előnyei domborodnak majd ki, mint pl. ennél az ülésbetétnél.

Figyelembe vettük a gyártásnál hogy, közvetlen sosem fog érintkezni a baba bőrével, mert télen vagy hidegebb napokon használják az anyukák amikor a baba fel van öltöztetve. Ilyen használati körülmények mellett a micropolár egy nagyon meleg és puha érzést ad majd gyermekünknek.

Ülésbetéteink másik típsa, amit színes ülsébetétnek hívunk vidám színei miatt, teljes mértékben megegyeznek formailag és technikai kialakításban a fent említett 2 az 1-ben ülésbetétekkel, kizárólag anyagfelhasználásban térnek el.

100% pamutvászon anyagból készülnek, amely nem irritálja a baba bőrét.

Aki egy kis vidámságra és biopamutra vágyik, annak ezt a típust ajánjuk 🙂

Az univerzális ülésbetétek tökéletesen alkalmazhatóak minden sport babakocsiba, amelynek szét lehet szedni a vállpánt részét és átlehet húzni a bújtatón.

Amennyibe Ti azon csekély (kb. 5%) babakocsitulajdonosok közé tartoztok, akiknek nem lehet a vállrész szétkapcsolni babakocsiján, vedd fel velünk a kapcsolatot és elkészítjük úgy a hátrészt, hogy ti is tudjátok használni 🙂

Válaszd bármelyik ülésbetétünket, egy szertettel és odafigyeléssel készült terméket fogsz kapni, amely magyar kezek által, szívvel-lélekkel készült.

Amennyiben további kérdésed adódik, keress minket elérhetőségeink egyikén, extra gyorsan fogunk reagálni:)

3D ülésbetétet ajánljuk babakocsik sportrészébe, babahordozóba, baba autósülésbe és etetőszékekbe!

3D elnevezésű univerzális színes ülésbetétek a babakocsik sport részében, babahordozókban, és autósülésekben egyaránt használhatóak MINDEN típusnál.

Fontos volt kiemelni, hogy MINDEN típusnál használható, mivel az olyan babakocsikba, hordozókba, vagy autósülésekbe is könnyedén beköthető, ahol a vállövet nem lehet szétszedi, ezáltal nem lehet átfűzni a hagyományos vízszintesen kivágott ülésbetéteken.

Az ülésbetét vastagságának köszönhetően, kényelmes és puha érzést biztosít a babának. Ennek a vastagságnak köszönhetően, kicsit le is szűkíti a babakocsi ülését, babahordozót, vagy autósülést, ezzel tartást biztosít kisbabánknak a nagyobb méretű eszközeinkben is.

Amennyiben ezt az ülésbetétet választjuk, ezzel szűkítve a babakocsi ülést, hordozót vagy autósülést, kisebb lesz a hely és egy idősebb, nagyobb babának már nem lesz komfortos.

Fontos figyelembe vennünk a vásárlásnál, hogy 2 cm összenyomva  az ülésbetét vastagsága, így ezt a helyet elveszítjük, illetve megynyerjük, mint puha támaszt csöpségünknek.

Jó szívvel ajánljuk még ezt a típusú ülésbetétet etetőszékekbe is, főleg, amikor még pici a baba és összerogyna a székben, mert nem tud stabilan ülni. A 3D ülésbetét nagyon jól tartja a fejét és a testét egyaránt.

Bababarát anyagokból, magyarországi varrodánkban készítjük szívvel-lélekkel minden termékünket.

Amennyiben bármilyen kérdésed adódik még a termékkel kapcsolatban, keress minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Tekintsd meg kínálatunkat, vagy keress bennünket telefonon: +36-20-484-2407