KÉZMELEGÍTŐ

Babakocsi kézmelegítők

Babakocsi kézmelegítők, kézmelegítő

Kézmelegítők babakocsi tolókarra
 

A Sophietex által kifejlesztett és gyártott babakocsi kézmelegítők, ismét a minőséget ötvözik a praktikus megoldásokkal, természetesen mindezt szerintünk nagyon vagány kivitelben 🙂

Minden kézmelegítő vízlepergető anyagból készül, így ne kell aggódni az anyukának, ha esik az eső vagy a hó.

Ismered már e legújabb praktikus megoldásunkat?

A kézmelegítő alsó részén két nyílást alakítottunk ki – természetesen úgy, hogy a hideg levegő nem tudjon bejutni – , amelyen be lehet fűzni a tolókar táska vagy pelenkázótáska pántját így komfortosan lehet együtt használni ezeket termékeket.

Sokszor láttuk már babakocsikon, hogy amikor kézmelegítő van a babakocsi, akkor a táskának nincs helye, félre van tolva stb. Mi ezen szerettünk volna segíteni, így alkottuk meg az eddigi legszuperebb Sophietex kézmelegítőt.

Még ezekn is túl…

Érdemes megemlíteni, többek azt is, hogy a külső vízhatlan anyag után, kapott egy 2 cm-es vatelin bélelést, valamint belsejébe, pihe-puha micropolár anyag került bevarrásra, amitől extra meleg érzésünk lesz a leghidegebb napokon is.

A tolókarra rögzítés után a kézmelegítő, maradhat mindig a babakocsin, nem kell le és feltenni minden nap. Tökéletesen fog rajta állni, és kezünket könnyedén ki tudjuk majd belőle húzni, a kesztyűkkel ellentétben.

Webáruházunkban tudsz hozzá illő bundazsákot is választani, hogy még egyedibb megjelenésed legyen. Nézd meg őket itt!

Minden Sophietex termék a legnagyobb odafigyeléssel, és nagyon sok szeretettel készül!

Tekintsd meg kínálatunkat, vagy keress bennünket telefonon: +36-20-484-2407