BABATAKARÓ

Babatakaró, baba pléd, babatakaró huzat, babatakaró szett,
mérföldkő takaró

Babatakaró, babapléd, mérföldkő takaró

Legnagyobb szeretettel mutatjuk be nektek a  Sophietex mérföldkő takarót. Kezdd Babád első évét hihetetlen édes takarónkkal!

1. Örökítsd meg Kisbabád növekedését a babatakarón – Tudjuk, hogy a csecsemők egy szempillantás alatt nőnek! Ezért a Mérföldkő takarónk tökéletes módja a baba első évének megörökítésére. Az biztos, hogy hihetetlen gyorsan repül az idő, ezért is érdemes megörökíteni ezeket a fontos pillanatokat, hogy később visszanézve csodálatos emlékeket elevenítsen fel.

2. Aranyos Design – Havi mérföldkő takarónk tervezésénél olyan pasztell színeket és mintákat használtunk, melyek igazán közel állnak a szívünkhöz, emellett csodálatosan passzol minden gyermek szobájába, Mindennapjaiba.  Készíts hónapról hónapra képet, és kövesd nyomon a Kisbabád növekedését.

3. Tökéletes Méret –  Takarónk mérete 100 cm x 100 cm vagy 100 cm X 70 cm, lehetővé téve azt, hogy gyermekedet kényelmesen letudd fotózni, és ha esetleg megszeretnéd osztani a Barátaiddal, Családoddal a fotót könnyedén feltöltheted social felületeidre, hiszen az ideális méret miatt nem vágja lesz a kép szélét. Emellett takaróként is nagyszerűen funkcionál, szuperül bebugyolálhatod vele Gyermekedet.

4. Könnyen használható – Tudjuk, hogy ahogy nő egy Kisbaba egyre izgágább, emiatt is tökéletes választás Takarónk az emlékek készítéséhez, hiszen könnyen leteríthető az ágyra, földre bárhova. Az aktuális hónapot könnyedén kiemelheted üres képkerettel, különböző formákkal, és szezonális virágokkal.

5. Organikus Pamut- A 100 % biopamutból készült takarónk extra puha, és kényelmes a Baba számára. Minden termékünk tervezésénél az első, és legfontosabb dolog, hogy minőségi bababarát anyagból készüljön, hiszen a baba érzékeny bőréhez kizárólag minőségi anyagok érhetnek.

6. Ötletes Ajándék – Baba születik a családi, baráti körben, és olyan meglepetést szeretnél okozni, mely biztosan nagy sikert arat?  A babák nagyon gyorsan nőnek, érdemes maradandó meglepetést adni. Ez az az ajándék, mely biztosan nem lesz felesleges az újdonsült Szülők számára, hiszen a havi mérföldkő takaró segítségével a fotókon keresztül az Emlékek egy életen át megmaradnak.

Babatakaró huzatok, babatakaró szett
 

Bemutatjuk tovább Nektek az új waffel babatakaróinkat!

A kétrétegű babatakaróból két típust készítünk, egy waffle és polár anyag valamint egy waffle és dupla géz kombinációt, hogy hideg és melegebb időben is megtaláld a Neked legjobb Sophietex babatakarót.

3 gyönyörű pasztel színben elérhető: Menta, Rózsaszín és Szürke

Miért is szuper választás a Sophietex babatakaró?

 • Letisztult stílus jellemzi gyönyörű waffle anyagból készült takarónkat, melyet igazán könnyedén tudsz majd kombinálni egyéb színű kiegészítőnkkel is.
 • Finom, laza sodratú, perzseletlen fonalból készült vászonkötésű szövet, mely a nagy melegben igazán alkalmas lesz a orróság ellen.
 • Vékony, szellős, babakocsihoz is tökéletesen használható tavaszi/ nyári babatakaró.
 • A takaró különlegessége, hogy két oldalán más-más az anyag. A két anyag kombinációja a gyengédség és a kényeztetés megtestesítője, maximális törődés Gyermeked számára.
 • Nagyszerű kiegészítő alváshoz, autós hordozóban, mózeskosárban, hiszen pihe-puha takarónk lágyan körbeöleli Gyermekedet.
 • Kezdetben használhatod a csecsemő pólyázáshoz is, később pedig takaróként. Nagy mérete miatt nagyon sokáig használható.
 • Súlyra kifejezetten könnyű, kicsire összehajtható és könnyen viheted magaddal bármikor, bárhova!
 • Takarónk fenntartja a kellemes hőérzetet. Elnyeli az UV sugárzást, így óvni tudod vele babád bőrét a szabadban.
 • Melegebb időben szellősen tartja a Gyermekedet.
 • Világos szürke baba takaró tökéletes ajándék lehet minden Újszülött Kislánynak, Kisfiúnak egyaránt.
 • Bármi, amit a Kisbabád bőrével érintkezik puhának, és bababarátnak kell lennie. Emellett nem hátrány, ha könnyen mosható!
 • Színpalettánkat úgy határoztuk meg, hogy mind Kislánynak, mind Kisfiúnak megtalálható legyen a tökéletes darab.
 • Unisex színeink könnyedén passzolhatnak babakocsihoz, baba szoba milliőjéhez, és persze hozzátok.

Tekintsd meg kínálatunkat, vagy keress bennünket telefonon: +36-20-484-2407