Sophietex Hónaptakaró

Szeretettel mutatjuk be nektek Sopietex Hónaptakarót.

Amikor azon gondolkodtunk, hogy milyen termékekkel tudnánk szinesíteni a palettánkat, egyből jött az ötlet, hogy mennyire szuper lenne egy egyedileg tervezett bababarát anyagú Hónaptakarót készíteni.

Hamar neki is álltunk az ötletelésnek, tervezésnek és végül megalkottuk Mint Raccoon és Pink Elephant egyedi Sophietex Hónaptakarót.

Egy Kisbaba első évében rengeteg olyan meghatározó pillanat van, melyet szeretünk megörökíteni. Egyedi tervezésű minky anyagból készült különleges Mint Raccoon kék színű hónaptakaró, mely segítségével könnyedén figyelemmel tudod követni Kisbabád növekedését, fejlődését.

Összefoglaljuk neked, hogy pontosan miért szuper választás Sophietex Hónaptakaró.

Örökítsd meg Kisbabád növekedését

Tudjuk, hogy a csecsemők egy szempillantás alatt nőnek! Ezért a Mérföldkő takarónk tökéletes módja a baba első évének megörökítésére. Az biztos, hogy hihetetlen gyorsan repül az idő, ezért is érdemes megörökíteni ezeket a fontos pillanatokat, hogy később visszanézve csodálatos emlékeket elevenítsen fel.

Aranyos Design

Havi mérföldkő takarónk tervezésénél olyan pasztell színeket és mintákat használtunk, melyek igazán közel állnak a szívünkhöz, emellett csodálatosan passzol minden gyermek szobájába, Mindennapjaiba.  Készíts hónapról hónapra képet, és kövesd nyomon a Kisbabád növekedését.

Tökéletes Méret

Takarónk mérete 100 cm x 100 cm, lehetővé téve azt, hogy gyermekedet kényelmesen letudd fotózni, és ha esetleg megszeretnéd osztani a Barátaiddal, Családoddal a fotót könnyedén feltöltheted social felületeidre, hiszen az ideális méret miatt nem vágja lesz a kép szélét. Emellett takaróként is nagyszerűen funkcionál, szuperül bebugyolálhatod vele Gyermekedet.

Könnyen használható

Tudjuk, hogy ahogy nő egy Kisbaba egyre izgágább, emiatt is tökéletes választás Takarónk az emlékek készítéséhez, hiszen könnyen leteríthető az ágyra, földre bárhova. Az aktuális hónapot könnyedén kiemelheted üres képkerettel, különböző formákkal, és szezonális virágokkal.

Puha anyag

Minky anyagból készült takarónk extra puha, és kényelmes a Baba számára. Minden termékünk tervezésénél az első, és legfontosabb dolog, hogy minőségi bababarát anyagból készüljön, hiszen a baba érzékeny bőréhez kizárólag minőségi anyagok érhetnek.

Ötletes Ajándék

Baba születik a családi, baráti körben, és olyan meglepetést szeretnél okozni, mely biztosan nagy sikert arat?  A babák nagyon gyorsan nőnek, érdemes maradandó meglepetést adni. Ez az az ajándék, mely biztosan nem lesz felesleges az újdonsült Szülők számára, hiszen a havi mérföldkő takaró segítségével a fotókon keresztül az Emlékek egy életen át megmaradnak.

Hatalmas Boldogsággal tölti el a Szívünket, amikor legkisebb Sophietex Családtagjaink növekedését megosztjátok velünk. Valóban azt érezzük, hogy egy Nagy Család vagyunk, ahol Szeretettel fordulunk egymás felé.

Oszd meg velünk te is Sophietex Pillanataidat!