Sophietex Álom

A napokban megkérdezték tőlünk, hogy mi a Sophietex márka jelenlegi legnagyobb álma..?

Egyértelműen azt vágtuk rá gondolkodás nélkül, hogy minél több Kisbabás, Kisgyermekes Mindennapjait szeretnénk szebbé tenni a termékeinkkel.
Ez az álmunk Napról-Napra egyre erősödik, és beteljesül hála a legkedvesebb vásárlóinknak, Nektek!
Hatalmas szeretettel és gondossággal látunk Nap, mint Nap neki a “munkának” hiszen ez valóban számunkra nem csak Munka, hanem az Életünk egy nagyon fontos része!
Babaköszöntő prémium ajándék csomag
Babaköszötő_ajándékdoboz
Babaköszöntő nyuszi, babapólyás csomag.

Minden termékünk hatalmas odafigyeléssel és szeretettel készül.

Különleges babaköszöntő ajándékok, babapólyák, baba/ovis takarók gyéb  szellő takarók és baba textíliák széles választékban elérhetőek Online Bababoltunkban.

Az idei nyár egyik legnagyobb slágere a SunnyBear Szellő takaró.

Édes mackó megjelenésű 100% bababarát pamutból készült csoda termék alváshoz, babakocsizáshoz, pancsoláshoz.
A Sunny Bear kismacit úgy alkottuk meg, hogy hosszabb ideig jó legyen a babára, ugyanis kényelmesen 3 hónapos kortól, egészen 12 hónapos korig használható a baba méretétől függően. Természetesen kisebb, akár 1-2 hónapos babákra is rá lehet adni, csak akkor kicsit hosszabb lesz a lábánál, amit esetleg vissza lehet hajtani. A mell részénél, a megkötők segítségével egészen kicsire lehet állítani.
Nyáron elég csak egy pelenka vagy body alá és tavasszal vagy ősszel pedig egy vékony kisnadrággal kiegészítve kedvenc babatermékünk lesz majd.
Három különböző színben elérhető édes szellő takarónk. Ekrü, Rózsaszín és Horgonymintás.

A másik nagy Nyári slágerünk az univerzális 3D Ülésbetét.

Az Univerzális szűkítős ülésbetétünk, garantáltan MINDEN babakocsi típusba illeszkedik.  

Szuper választás lehet még babahordozóba, autós ülésbe, vagy akár etetőszékbe is, mivel stabilan megtartja a baba testét és fejét is geometriai kialakításának köszönhetően.

További nagy előnye, hogy könnyen tisztítható, megvédi a babakocsi ülését a szennyeződésektől így az sokáig megtarthatja eredeti, új állapotát.

Miért szuper választás Univerzális 3D Ülésbetét Babakocsihoz, Autóshordozóhoz és Etetőszékhez?

  • Puha, ezért belesüpped gyermekünk, jól körbe öleli a testét, ezáltal meg is tartja azt, valamint a fejét is stabilan megtámasztja.
  • Az ülésbetét hátsó része, hálós az első része, pedig 100% légáteresztő pamutból készül így a baba levegőzik, nem izzad meg.
  • Csatos pánttal könnyedén és stabilan, tudjuk rögzíteni a babakocsiba, babahordozóba, autósülésbe, vagy etetőszékbe, ennek köszönhetően, nem csúszkál és könnyű használni.
  • Minden termékünk, köztük ez az univerzális ülésbetét is magyar kezek által, saját Magyar varrodánkban készül ezért kiemelten tudunk a minőségre figyelni.