Szellő Takaró

Szellő Takaró

Krasznai Cintia By Sophietex

Végre, végre, végre..
Rengeteget dolgoztunk azon, hogy minél hamarabb megjelenhessen legújabb igazán bababarát, minőségi és praktikus babatermékünk!
Fogadjátok szeretettel a SunnyBear Krasznai Cintia By Sophietex szellő takaróinkat, melyet 2 különböző színben megtalálhattok az oldalunkon!

Szuper kiegészítő:

  • alváshoz
  • babakocsizáshoz
  • strandoláshoz, pancsoláshoz

100% pamut anyagának köszönhetően, felszívja az izzadságot, védi gyermekünket az erős naptól, valamint leégéstől, miközben kellemesen szellőzik..
Könnyed, szellős takarónkkal, lágyan betakarhatod a Kisbabádat. Szuper hasznos a nyári időszakban akkor is, amikor hirtelen egy légkondicionált helyen szükség lenne egy vékony védelemre, hogy Kisbabád ne fázzon meg hirtelen.

A Sunny Bear kismacit úgy alkottuk meg, hogy hosszabb ideig jó legyen a babára, ugyanis kényelmesen 3 hónapos kortól, egészen 12 hónapos korig használható a baba méretétől függően. Természetesen kisebb, akár 1-2 hónapos babákra is rá lehet adni, csak akkor kicsit hosszabb lesz a lábánál, amit esetleg vissza lehet hajtani. A mell részénél, a megkötők segítségével egészen kicsire lehet állítani.

Szellő takarónk két színben elérhető. Menő horgonyminta és letisztult rózsaszín.

Ilyen kis korban olyan gyorsan nőnek a kisbabák, hogy szerettünk volna segítséget nyújtani az Anyukáknak, ezzel a sokáig hordható termékkel.

Nézd meg a videót ITT:

#újtermék #babatermék