Kisbabát vártok?

Rózsaszín vagy kék? A baba nemének felfedése szuper izgalmas pillanat a leendő szülőknek, családtagoknak és barátoknak!

Kisbabát vártok, és szeretnétek születendő Gyermeketek nemét ünnepélyes módon megtudni? Akkor nektek ajánljuk a babaneme felfedő bulit

Amikor az orvosotok megállapítja születendő gyermeketek nemét, felírja egy cetlire beteszi egy borítékba és leragasztja. A lezárt borítékot ti odaadjátok a babaneme felfedő bulitok szervezőjének…és itt kezdődik az izgalmas rész. Csak két ember tudja, hogy mi van a cetlire írva (az orvos és a szervező).

A megbízott személy titokban tartja mindaddig, amíg egy buli keretein belül, ahol összegyűlnek a családtagok, és barátok is ki nem derül a baba neme. Egyre népszerűbbek a kreatívabbnál- kreatívabb baba neme felfedő ötletek. Van, aki egy tortát vág fel, vagy van aki lufikat enged ki egy dobozból. Összeszedtük nektek egy pár olyan ötletet, ami által kiderülhet hogy Gyermeket Kislány vagy Kisfiú.

Persze a felsorolt ötleteknél sokkal több van, most csak pár érdekességet hoztunk nektek. Érdemes az úgynevezett Gender Reveal Partyn, azaz Babaneme Felfedő bulin is a saját egyéniségeteket belevinni.

Torta

A torta mindig jó módja az ünneplésnek. A borítékot eljuttatva a cukrászhoz készül el a torta, aminek a szeletelésénél a belsejéből derül ki a gyermek neme. Vagy olyan színű a piskóta, vagy a drazsé a torta belsejében.

Lufis doboz

Az egyik nagy kedvenc.. Dekoráljatok ki egy nagy dobozt, és töltsétek meg rózsaszín vagy kék lufikkal. Amikor eljön az idő a leendő szülők nyissák ki a dobozt, és amilyen színű a lufi a dobozban olyan nemű gyermeket várnak.

Lufi pukkasztás

A lufi pukkasztásnál is több verzió van. Az egyik közkedvelt babaneme felfedés, hogy a partikellékes, vagy az egyik barátnőd, család tagod egy nagy fekete lufit töltsön meg olyan színű konfettivel, amilyen nemű a gyermek vagy készítsetek egy lufis táblát, amelyiken (pl. ha kisfiú) 6 kék, és 5 rózsaszín fekete lufi van megtöltve festékkel. S egy játék keretein belül egy darts nyíllal el kell találni a lufikat. Szuper izgalmas játék!

Pinata

Lehet a hagyományos módon is egy ütő segítségével szétszedni egy pinatat, vagy szalag meghúzása segítségével is kiderülhet, hogy Kisbabát vártok.

Konfetti kilövő

Az egyik leglátványosabb ötlet a konfetti kilövés. Minden vendégnek, vagy csak a szülőknek legyen a kezébe egy- egy kilövő, amivel felfedik a baba nemét!

Füst

A füst egy nagyon népszerű módja annak, hogy felfedjétek a baba nemét. A füstöt különbözőképpen használhatjátok a füstbotoktól elkezdve, az autó vagy motor gumiabroncs égetéséig.

Babaköszöntő ajándék doboz lányos színben.
Babaköszntő ajándék, horolt nyuszival.
Babaköszöntő drapp macipólyával