2022 Babaszoba Trend

Hamarosan bővül a Családotok? Elérkeztetek ahhoz a ponthoz, hogy Kisbabátok birodalmát megálmodjátok, és megvalósítsátok?

Van egy szuper hírünk… 🙂

Hoztunk nektek egy nagyon érdekes cikket az idei Év Babaszoba trendjeiről. Olvassátok szeretettel!

Bohém

A bohém stílus már egy ideje népszerű, de a babaszobába való becsempészése a divatos és az aranyos tökéletes kombinációját eredményezi. Fehér kiságy, natúr fa kiegészítők, szőtt szőnyegek, színes párnák. Meleg rozsdás & naturális barna színpaletta remekül illeszkedik a rattan ringatókhoz, a rojtos falikárpitokhoz és a különleges színtónusokhoz (púderrózsaszín, a narancssárga, az olíva és az olajkék árnyalatai)

Szivárvány

Ki ne szeretné a szivárványokat? A színek egybefonódását, a vidámságot melyet áraszt magából?! A szivárványok hihetetlenül feldobják, és megadják a babaszoba hangulatát. Fényképek segítségével, festett falfestményként, akár textilekben tükröződve.(párna, ágynemű, szőnyeg). Az a legjobb benne, hogy a saját szivárványotok színeit ti magatok álmodhatjátok meg. Lehet ez egy letisztultabb pasztell színekből összeállított, vagy egy igazán merész vidám színes alkotás. Ne féljetek a saját, és születendő gyermeketek személyiségét kifejezni. 🙂 Csodás babatakaróink szuperül illenek a szoba milliőjébe.

2022 Babaszoba Trend
Vékony Babatakaró
2022 Babaszoba Trend

Szafari

Legyen szó trópusi pálmalevelekről és rózsaszínű flamingókról, vagy törzsi mintákról és szafari állatokról, az utazási hangulata erős trendnek számítanak ebben a szezonban! A tapéta az elmúlt évben újra népszerűvé vált a lakberendezés és a barkácsolás terén. És ezzel együtt a matricák is a csúcsra emelkedtek, mert egy hihetetlen könnyedén feltehető alternatíva. A merész virágtól kezdve az absztrakt formákon át a játékos erdei állatokig a tapéták és matricák viszonylag egyszerű módon igazán egyénivé varázsolhatja a Kisbabátok leendő kuckóját. A zöld, mustársárga, natúr, fehér és barna színek találkozása, kombinálása csodákra képes. Dobd fel Gyermeketek szobáját édes plüssökkel, és kiegészítőkkel.

Kalandor

Hamarosan érkezik egy kis felfedező a Családba? Bátorítsd, hogy nagyot merjen álmodni egy kaland témájú baba szobával. Természet közeli színek, állatok, repülők és égitestek segítségével ismertesd meg Kisbabáddal a Kalandorok nagyszerű életét. Mutasd meg neki az Ég sokszínűségét, és az Állatok szeretetét már a korai időszaktól kezdve. Hangulatos világítás, sátor, különleges falfestés, tapéta és növényes sokasága.

Romantikus Világ

A meseminták és a romantikus színek imádnivaló, szeszélyes babaszobát alkotnak. Gondolj kevesebbet a Disney-re, és inkább elvarázsolt erdőkre, ötletes lényekre és klasszikus pasztell világra. Letisztult színvilág, virágfal, vagy egy csodálatos virágmintás tapéta? Mi imádjuk 🙂 Igazán csajos színek, kiegészítők olyan milliőt varázsolhatnak születendő Kislányotoknak, hogy biztosan imádni fog minden egyes ott eltöltött percet…. és persze Ti is! 🙂

Különleges baba poszterekért nézz szét ITT!

2022 Babaszoba Trend
2022 Babaszoba Trend
2022 Babaszoba Trend

Természetesen ötletekben, és annak megvalósításában is Határ a Csillagos Ég! 🙂 2022 Babaszoba Trend

… és nektek milyen a Babaszoba? 🙂

Csodás mérföldkő takaróink tökéletesen illenek minden típusú Babaszobába!

Baba pólyánkat is szívből ajánljuk Újszülött Kisbaba kortól egészen 6 hónapos korig.

#sophietex #baba #babaszoba #trend #blog #safari #virágminta #kalandor #bohém #állatok #szivárvány #pasztellszínek

Képek Forrása: Pinterest