Praktikus Baba-Mama Kendő

6 helyzet amikor tökéletes segítség a multifunkciós kendő? Naná !

Multifunkciós kendőnkkel bővítettük termékpalettánkat. Célunk, hogy divatos és praktikus termékeket nyújtsunk a szülők, és kicsik számára. Te és Babád megérdemlitek, hogy termékeink a Mindennapokban segítséget nyújtsanak nektek. Multifunkciós kendőink a modern divatirányzatoknak megfelelően lettek kialakítva, és kiváló minőségű anyagokból készültek.

Akár otthon pihentek, akár kint vagytok a szabadban, nagyszerű ha kéznél van multifunkciós kendőnk. Biztonságos, kényelmes kendőink jól jöhetnek szoptatáshoz, autóülésekhez, bevásárlókocsikhoz, etetőszékekhez, babakocsihoz és még sok minden máshoz.

A multifunkciós kendőnk magánszférát és rugalmasságot biztosít a szoptató anyák számára. Mivel nagyon sokféleképpen lehet használni a Baba-Mama kendőt, úgy gondoltuk, itt néhányat kiemelünk neked.

Baba mama kendő fehér fekete csíkos hihetetlen puha sztreccs anyagból szoptatáshoz.
Baba-Mama kendő minden babakocsihoz és autós hordozóhoz kítünő választás. Védi Gyermekedet az erős Napfénytől és Széltől.
Fekete fehér csíkos egyedi Baba-Mama kendő szuper választás minden etetőszékhez is (pl Ikea ANTILOP)

1. Szoptatás

A puha pamut anyagának, és kialakításának köszönhetően miatt ideális a szoptatáshoz , a parkban, az utcán vagy bárhol máshol, amikor Babádnak szüksége van a bőr-bőr érintkezés kényelmére. Amikor a Kisbabád megéhezik, kendőnk sztreccs anyagának köszönhetően kényelmesen terül anyára és babára egyaránt.

2. Babakocsi

Egyszerű módját keresed a hosszabb menet közbeni szundikálás ösztönzésének? Megvan a megoldás! Használd Multifunkciós Kendőnket. Míg elzárja a durva fényt és elnyomja a hangot, a kicsi el fog szundítani, teljesen megfeledkezve a külvilágról. Kendőnk nyugalmat nyújt Babádnak, és persze neked is mivel könnyen hozzáférhetsz gyermekedhez anélkül, hogy megzavarnád a pihenését.

3. Autóshordozó

A multifunkciós kendőnknek köszönhetően utazások , vagy szimplán séta alatt Kisbabádat ”biztonságba tudhatod” . A csecsemőknek tetszik a „zárt” érzés, amelyet kendőnk nyújt. Emellett bőségesen hagy helyet az autósülés fogantyújának, lehetővé téve a levegő keringését és a fény bepillantását. Emellett megvédi Babádat a hidegtől, és a melegebb hónapokban is kényelmesebbé teheti a Mindennapokat. Védi a kicsit széltől, esőtől és hótól, a széltől és minden olyan külső interaktivitástól, mely megzavarhatja a gyerkőcöt.  Kendőink úgy vannak kialakítva, hogy szorosan illeszkedjenek a baba autóüléséhez, és biztonságban tartják a babát az külső elemektől és a baktériumoktól.

Kendőnk egészséges akadályt jelent a kicsi és a külvilág között. Bár lehet, hogy társadalmilag rosszalló, hogy azt érzik az emberek, hogy “Ne érj a babámhoz!” annak, aki épp köhög vagy tüsszent. Kendőnk társadalmilag elfogadható üzenetet küld, hogy Kisbabádat szeretnéd megvédeni a külső hatásoktól és a kiváncsiskodó szemektől. A babák kényes immunrendszerrel rendelkeznek; kendőnkkel minél többet tehetsz azért, hogy megvédd a nem kívánt betegségektől

Szuper sztreccs anyagának köszönhetően 360°-os védelmet nyújt

4. Bevásárlókocsi

Kendőnk higéniai szempontból is nagyon fontos. Bevásárlás közben kiküszöbölhetetlen, hogy a gyerkőc megfogdossa a bevásárlókocsit, és  ezután esetleg a szájába vegye a kezét. Kendőnk ”akadályt” képez a baba kis kezei és a bevásárlókocsi fogantyúi, valamint az ülés oldala között. A baba kényelmesen elfér a kendő belsejében, és  könnyedén belehet csatolni a kocsiba – a huzat a kocsi elejének elülső és hátsó részén húzódik, ahol a baba ülve élvezi a vásárlást.

Nehéz megoldani, hogy a gyermek vásárlás közben, ne fogdosson össze mindent.

5. Etetőszék

Kendőnk különböző stílusú etetőszékekhez használható. Szuper érzés, az, hogy étkezés közben , az etetőszéket és a babádat is könnyen ”tisztán” tarthatod. Könnyedén beteheted kendőnket a székbe, eztán ráhajthatod a széleire kendőnket.

Tökéletes választás majdnem minden etetőszékhez. Pl: Stokke Tripp Trapp

6. Hinta

Sok szülő talált egy újabb ötletes felhasználási módot a kendőnk számára – babahintához is tökéletes! Egyszerűen terítsd rá kendőnket hinta oldalára, hogy olyan takaró ”kuckót” hozz létre a babád számára, mellyel védeni tudod gyermekedet a baktériumoktól.

Játszótéren lévő hintákba is szuperül passzol.

 

Ziggy baba-mama-szoptatós-kendő-bevásárlókocsiba-etetőszékbe-hordózóba
Flory baba-mama-szoptatós-kendő-bevásárlókocsiba-etetőszékbe-hordózóba
Beary baba-mama-szoptatós-kendő-bevásárlókocsiba-etetőszékbe-hordózóba

Bármi, amit a Kisbabád bőrével érintkezik puhának, biztonságosnak és könnyen moshatónak kell lennie! Biztos lehetsz benne, hogy a kendőnk mindenféle felhasználási módja ellenére a tisztítás nem jelent problémát.

Reméljük hasznosnak találtad ezt a kis összefoglalót Baba-Mama kendőnkről, melyet most 5 különböző színben megtalálsz webshopunkban!

#sophietex #bababamama #babamamakendő #blog