A pólyázás előnyei

Miért olyan fontos a pólyázás? Olvass tovább, hogy megtudd.

Nyugalom és Kényelem

A jó pólya segít a kicsinek biztonságban érezni magát. A pólyázás nemcsak megnyugtatja, ha nyűgösnek érzi magát, hanem segíthet az elalvásban is. Érdemes a pólyázást már az elejétől kezdve az alvási szokások kialakításánál figyelembe venni.

A pólya a baba megnyugtatását is segíti, mert hasonló a meleg és biztonság érzés, mint az anyaméhben. Ennyi változás nehéz lehet egy ilyen kicsi embernek!

Nyugtató érintés

Tudtad, hogy emberi érintés saját erejével csökkenti a pulzusszámot és a stressz szintet? A fizikai érintés pedig kulcsfontosságú a baba egészséges fejlődéséhez.

Hőmérséklet szabályozás

A hőmérséklet szabályozása rendkívül fontos ahhoz, hogy a baba jól érezze magát, és jók legyenek az alvási körülmények. Emellett nagyon fontos, hogy a legpuhább, bababarát anyagokból készült babatakarót válasszuk Gyermekünknek.

Biztonság

A megfelelő pólya segít abban, hogy a kicsi biztonságosan aludjon a hátán. A „megfelelő” a kulcsszó, ezért győződj meg arról, hogy a tökéletes pólyázási technikát alkalmazd..

Flory baba-mama-szoptatós-kendő-bevásárlókocsiba-etetőszékbe-hordózóba

Ziggy baba-mama-szoptatós-kendő-bevásárlókocsiba-etetőszékbe-hordózóba
Beary baba-mama-szoptatós-kendő-bevásárlókocsiba-etetőszékbe-hordózóba

Megdöbbentő hatások

Ismered az azt érzést, amikor álmodsz, elesel, és még ébredés után is ott van a megdöbbent, zuhanó érzés a zsigereidben? Nos, ez az érzés véletlenszerűen megtörténik a babákkal az első néhány hónapban.

Ezt Moro-reflexnek hívják, és emiatt álmában hirtelen megmozdul, és felébresztheti magát. A pólyázás korlátozza a mozgást, így kevésbé valószínű, hogy felébred.

Baba-mama-szoptatós-kendő-bevásárlókocsiba-etetőszékbe-hordózóba

Szerezd be a számodra tökéletes mintájú Baba-Mama kendőt, melynek segítségével a pólyázás mellett szuper praktikus lehet az etetőszékhez, bevásárlókocsihoz, autóshordozóhoz illetve a babakocsihoz is.

Olvasd el blogbejegyzésünket arról, hogy Baba-Mama kendőnket mennyi mindenhez tudod használni. Kattints IDE!

Emellett Baby Bear Babapólyánkat is szívből ajánljuk nektek, melyet mostmár 3 különböző méretben és színben megtalálhattok az oldalunkon!

#sophietex #babamama #babamamakendő #pólyázás