Mire jó a vékony babatakaró?

Nagyon sok Kismama, kezdő Anyuka gondolja azt, hogy Tavasszal/Nyáron nincs szükség babatakaróra.

Egy könnyed babatakaró amolyan “must have” (kötelező) és multifunkciós darab a melegben. Nem is gondolnád, milyen sokféleképpen ki tudod használni…!

Nyakunkon a nyár, és ez sok forró nappal fog járni. Ami azt is jelenti, hogy Kisbabádnak sokszor lesz melege, és gondoskodnod kell a megfelelő öltözékről és védelemről számára kint és bent egyaránt.

Összeszedtünk nektek néhány tippet, tanácsot.

Babakocsihoz, autóshordozóhoz

Nemcsak a tűző naptól kell óvnod gyermeked, hanem a hirtelen hőmérséklet változástól is. Ha bementek egy légkondicionált helyre, takard be a Gyerkőcöt, mert nagyon könnyen, pillanatok alatt megfázhat.

Kertben, pancsoláshoz

Leterítheted a fűbe vagy a homokba baba plédként.

Egy kis pancsolás után akár törölközőként is használhatod, mert a gofri anyag rendkívül jó nedvszívó képességgel rendelkezik, és gyorsan szárad. Ráadásul még vasalni sem szükséges. Kell ennél több?

Alváshoz:

Takard be babádat egy pihe-puha légies takaróval, hidd el alváskor neki is jóleső érzés lesz egy ilyen bababarát anyag a bőrén.

Szoptatáshoz

Ha anyatejjel táplálod Gyermeked, akkor a hőségben még gyakrabban szüksége lesz arra, hogy folyadékhoz jusson. Ez azt is jelenti, hogy nagy valószínűséggel útközben vagy a szabadban is meg kell majd szoptatnod Gyermeked.

Ebben is nagy segítségedre lehet a vékony babapléd, mellyel könnyedén le tudod takarni magad, miközben babádat is óvod a napfénytől.

Emellett … szívből ajánljuk neked Multifunkciós Baba-Mama kendőnket is aminek a segítségével, kényelmesen “elbújhattok” a kíváncsiskodó szemek elől. Annyira légiesek ezek a szövetek, hogy az oxigén szabadon tud áramolni.

Baba-Mama kendőink szuperül használhatóak takaróként, babakocsihoz, etetőszékhez és bevásárlókocsihoz is.

Olvass róla bővebben ITT

Ziggy baba-mama-szoptatós-kendő-bevásárlókocsiba-etetőszékbe-hordózóba
Flory baba-mama-szoptatós-kendő-bevásárlókocsiba-etetőszékbe-hordózóba
Beary baba-mama-szoptatós-kendő-bevásárlókocsiba-etetőszékbe-hordózóba

Bármilyen meleg is van, egy vékony takaró mindenképp legyen a táskádban!

Óvd meg Babád bőrét a káros Napsugaraktól Tavasszal és Nyáron is!

Választékunkban több színt is találhatsz: Wolfy (szürke), Rosey (rózsaszín) és Minty (menta).

Magyar termék, minőségi anyagok felhasználásával készült. Könnyen takaró picire összehajtható, így nem foglal sok helyet a táskádban.

#sophietex #babatakaró #vékonybabatakaró #babatakaro