BabyBear babapólya

Napi szinten nagyon sok kérdést kapunk a BabyBear babapólyánkkal kapcsolatban, ezért arra gondoltunk, hogy összeszedünk nektek néhány tippet, miért is szuper választás.

Baba pólyánkat a kezdetekben Újszülött méretben kezdtük el gyártani, viszont annyira szerettétek, és olyan sokan kerestétek nagyobb méretben is, ezért mi megalkottuk ezt nektek. Most már 2 különböző méretben elérhető online bababoltunkban.

Visszajelzéseitek alapján azt mondhatjuk, hogy egy nagyon jó döntés volt elkészíteni nagyobb méretben is, hiszen a Babátok nyugodt alvását, utazását biztosítja ez a csoda babatermék.

Magyar termék, Magyarországon lévő saját varrodánkban készítjük, hihetetlen puha anyagok feldolgozásával. Minden egyes darabot hatalmas odafigyeléssel, és szakértelemmel varázsoljuk csodássá.

A színek megálmodásánál fontos volt számunkra, hogy mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legtökéletesebbet. Ezért készítettünk egy világos rózsaszínt, világos drappot és egy klasszikus fehér színt is.

Miért érdemes bepólyázni a Kisbabádat?

  • A bepólyázás a csecsemőknek azt a biztonságot biztosítja, amelyet az anyaméhben éreztek.
  • Megelőzheted, hogy megkarmolja magát.
  • Extra puha, hihetetlen kényelmes pólya segítéségével nyugodt környezetet biztosít Kisbabádnak.

Olvasd szeretettel 5 (+1) tippünket, hogy miért is ajánljuk szívvel ezt a terméket.

1.Ultra puha baba pólya/takarónk úgy lett megálmodva, hogy fantasztikus biztonság érzetet nyújtson, teljesen körbe ölelje és emellett melegen tartsa újszülött Kisbabádat.

2.Különleges kialakításának köszönhetően nagyon könnyedén bebugyolálhatod, betakarhatod vele újszülött gyermekedet, különálló lábrész miatt kényelmesen elférnek Kisbabád lábai, de mégsem tudja “lerúgni” magáról BabyBear pólyánkat.

3. Unisex színeink könnyedén passzolhatnak babakocsihoz, baba szoba milliőjéhez, és persze hozzátok.

4. Nagyszerű kiegészítő alváshoz, autós hordozóban, mózeskosárban, hiszen puha szárnykialakításos takarónk tépőzár segítségével mindkét szárnya lágyan körbe öleli, emellett kapucnis kialakítása védi a különböző külső hatásoktól a gyerkőcöt.

5.Termékünk kialakításánál mindenképp szem előtt tartottuk, hogy praktikussága mellett hihetetlen édes Kis Mackó dizájnt varázsoljunk nektek.

+1 Legújabb Családtagnak tökéletes ajándék lehet, garantált lesz az öröm, és boldogság.

BabyBear- Újszülött Pólya & Takaró színesebbé és színesebbé varázsolja a Mindennapokat.