Tavaszi/Nyári Vékony Babatakaró

Babatakaróra a tavaszi illetve a nyári időszakban is szükség van. A vékonyabb 100% pamutból készült Sophietex babatakaró nagyon jól jöhet: hűvösebb szobában a szundikáláshoz, vagy amikor a meleg utcáról belépsz egy légkondival lehűtött üzletbe Kisbabáddal. Praktikus vékony babatakarót használhatod még a természet légy ölén is (például a fűben leterítve).

Tavaszi/Nyári babatextileknél is a legfontosabb az volt számunka, hogy a legszuperebb, legjobb minőségű bababarát anyagok felhasználásával készüljenek. 

Emellett igyekeztünk olyan csodás letisztult színeket választani, melyek közül mindenki megtalálhatja számára tökéletes darabot. 

Így született meg a tökéletes Sophietex babatakaró, melynek az egyik oldala csodálatos Waffle anyag, és a másik hihetetlen szellős géz.  Könnyű, puha és légáteresztő bababarát anyagból készült. 
Babatakaróinkat három szóval jellemeznünk kéne: letisztult, minőségi & egyedi.

Takarónk mérete 100 cm x 70 cm-es. Kezdetben használhatod a csecsemő pólyázáshoz is, később pedig takaróként. Nagy mérete miatt nagyon sokáig használható.

Elképesztő szép színekből választhatsz:
Találd meg a számotokra legszebb színt, és érezzétek át a Sophietex életérzést.

Fontos számunkra, hogy minden egyes termékünknél megmutathassuk, hogy számunkra valóban a minőség a legfontosabb, hogy időtállóak a termékeink, és valóban védi a Kisbabád bőrét.

Reméljük akkora örömet fog nektek is okozni, csodálatos vékony babatakarónk, mint amekkora Szeretettel alkottuk meg nektek.

#sophietex #baba #nyáribabatakaró #vékonybabatakaró #tavaszibabatakaró #nyáribabatakaró #tavaszibabatakaro #nyaribabatakaro #vekonybabatakaro #babatakaró #babatakaro #bababarát

No products found which match your selection.