A tökéletes baba ajándék

Hiszünk az élet legkülönlegesebb pillanatainak emlékezetes megünneplésében.

A pozitív terhességi teszt első izgalmas pillanataitól kezdve..hogy kilenc hónappal később végre megérkezik a Csoda, mindig van mit ünnepelni ebben, és az ezt követő időszakban. Ha van egy szeretted, akinek családja bővül, lepd meg egy csodálatos Sophietex ajándék csomaggal Boxie dobozzal.

Íme, 7 alkalom, hogy ajándékba adj olyat, ami praktikus, egyedi és emlékezetes, amit a Kisgyermekes Családok biztosan imádni fognak!

Sophie a horgolt nyuszi

Horgolt nyuszik +AJÁNDÉK horgolt szívecske- Ikreknek tökéletes ajándék!
Simon a horgolt nyuszi

Terhesség bejelentése

Az egyik (ha nem a legjelentősebb!) dolog, amit életünk során megtapasztalunk, hogy megtudjuk, hogy a Család bővül. Ez egy boldog, ijesztő és érzelmes időszak, ezért is szuper ötlet egy baba boxxal elmondani ezt a szuper hírt a Párodnak, Családnak vagy Barátoknak.

Küldd el nekünk online az ultrahang fotót, amit kinyomtathatunk és belecsempészhetünk meglepetésedbe.

Egyedi elképzeléseid vannak, vedd fel velünk a kapcsolatot, és Mi megvalósítjuk neked!

Babaváró buli

Babaváró bulira is rengeteg szuper ajándékot lehet vinni, de mi lenne ha kitűnnél a tömegből és valami különleges, személyes ajándékot adnál?! Boxie ajándékdoboz vagy Sophietex ajándék csomag teljesen kitűnik majd, mert nem csak gyönyörűen lesz becsomagolva, hanem azt is mutatja, hogy egy szuper átgondolt és odafigyeléssel kifejezetten baba számára készült meglepetés.

Néha, amikor a családok második számú babát várnak, kicsit nehezebb lehet kitalálni, hogy pontosan mire is van szükségük, vagy mire van szükségük. Emiatt is szuper lehet egy különleges box.

Szeretnél egy igazán csajos/pasis babaváró bulit szervezni? Kérdés, kérés vagy csodás ötletek merültek el benned, de szükséged van egy is segítségre ne habozz, keress fel minket!

Születésnap

Az idő repül.. annyira gyorsan hogy, mielőtt kettőt pislogsz, a Baba már egy éves! Az első születésnap mindig nagy ünnep a szülők számára, mivel Kisbabáik legelső ünnepségére készülhetnek. Tedd varázslatossá ezt a Pillanatot személyes meglepetéssel. Válassz különleges egyedileg horgolt Sophietex Nyuszit Ajándékba! Tudod mi a legszuperebb..? Csodás babatakaróval és táskával kombinált összeállítások közül is tudsz választani! Esetleg ikreknek is választhatsz különleges nyuszikat ajándék horgolt szívecskével!

Csak úgy!

Néha nem kell okot keresni arra, hogy ajándékot küldjünk, különösen a legközelebbi és legkedvesebb ember számára. Lepd meg, és tudasd vele, mennyire örülsz és izgatott vagy miatta! Ajándékozd meg szeretteidet valami egészen különleges és emlékezetes dologgal. Minden egyes Boxie ajándékot aprólékosan becsomagolunk egy emlékdobozba, amelyen amelyben elrejtjük az általad megfogalmazott személyes üzenetet.

Grey Horizon babaköszöntő ajándéj box különleges kiegészítőkkel minden Kisfiúnak.

Horgolt Kislány Nyuszi ajándék doboz vékony babatakaróval& kis táskával

Emellett persze Karácsonykor, Húsvétkor, Névnapkor szuper ajándék lehet Családtagok, Barátok és Munkatársak számára is.

A tökéletes baba ajándék! Találd meg könnyedén velünk!