Valentin Napi pozitív terhességi teszt

Pozitív lett a teszted, és alig várod már, hogy elmondd a Párodnak?!

De ennek az alkalomnak bizony tökéletesnek kell lennie… Valentin Nap egy ilyen csodálatos hírhez egyszerűen varázslatos alkalom!

Nem is gondol rá, hogy mekkora bejelentéssel készülsz, hiszen  Valentin Nap alkalmából gondolhatja azt is, hogy szerelmedet fejezed ki felé egy kis aprósággal. Ez a tökéletes ünnep, ha elmondod a férjednek, mielőtt bárki másnak mondod, mert ez egy igazán meghitt ünnep, amelyet csak kettőtöknek szántak.

Erre a pillanatra biztosan Élete végéig emlékezni fog.

Legyen szó első, második vagy harmadik babáról (vagy többről!), mindig emlékezni fog arra a napra, amikor elmondtad neki az örömhírt.

Összeszedtünk néhány vicces, megható ötletet Életetek egyik legmeghatározóbb pillanatához.

Szerelmes Üzenet

Aranyos+személyes= egyszerű, de nagyszerű szerelmes üzenet a Párodnak. Imádni fogja!

Jön a Tesó!

Ha 2., 3., 4., Gyermeketek érkezik akkor szuper móka bevonni a Tesó/kat is. Akár egyforma feliratos pólóval “Jön a Tesó” .

Dekorálj!

Nincs is szebb, mint amikor lufiban úszik a lakás.. Valentin Nap amúgy is egy jó ok arra, hogy “túlzásokba essünk”. Dekoráld ki az otthonotokat sok-sok szívecskés lufival. Akaszd rá valamelyikre a terhességi tesztet, vagy rejtsd el valahova, és írd rá  a lufikra az útvonalat a “MEGLEPETÉS” fele. 🙂

Egy doboz csoki

Ha a Párod édesszájú, egy doboz csokoládé a tökéletes kellék a Valentin-napi terhességi leleplezéshez… Persze a hiányos dobozról nem tehetsz. 😊

Különleges Kekszek

Készíts egyedi feliratos kekszeket/muffinokat. Írd rá néhányra, hogy Apa, Baba, Kisbaba, Terhes vagyok, Apa leszel. Garantáltan hatalmas lesz az öröm.

Egyedi Teríték

Lepd meg a Szerelmed Valentin nap alkalmából egy finom vacsorával. Írd rá a pohárra, tányérra, hogy “Bővül a Családunk!” vagy hogy “Kisbabánk lesz!”… és várd, hogy mikor veszi észre a rejtett üzeneted.

Reméljük szerettétek a különleges Valentin Napi bejelentés ötleteinket. Természetesen rengeteg kreatív bejelentési módszer van ezeken felül is, viszont olyanokat szerettünk volna összeszedni, melyeket könnyedén egy óra alatt “össze lehet dobni”. 🙂

Igazi last minute tippek a Valentin Napra.

Sok sikert, és gratulálunk a Kisbabátokhoz!

#sophietex #valentinnap #terhesség #szerelmeseknapja