Útmutató Babakocsi Bundazsák választás

Bundazsák választás babakocsihoz.

Mióta bemutattuk első lábzsákunkat, egyre szenvedélyesebbek vagyunk irántuk. Egyre több ötletünk van, és szuper hír, hogy a 2022-es szezonban rengeteg újdonsággal készülünk nektek. Lábzsákjaink a a téli időszak nélkülözhetetlen darabjai.

Univerzálisan kompatibilisek a piacon lévő összes babakocsival, autós hordozóval, és mózeskosárral. De erről mesélünk nektek bővebben is.

A baba igényeinek, stílusának és a kinti időjárásnak megfelelő lábzsák kiválasztása néha meglehetősen trükkös lehet. Itt összeállítottunk egy útmutatót a modelljeinkről, hogy segítsünk a megfelelő kiválasztásában.

Vastag babakocsi Bundazsák és Lábzsák

Az eredeti stílusban és kényelemben az igazán nagy hidegben

A modern stílussal és az apró, de lényeges részletre való odafigyeléssel ezek az exkluzív lábzsákok sok dizájnorientált szülő kedvencévé váltak. A külső anyag szél- és vízálló, a belső pedig rendkívül kellemes és puha polárral van ellátva. Vastag lábzsákunkat rugalmasan használhatod. Könnyedén egy cipzár segítségével nagyobb mozgásteret adhatsz a Gyermekednek, ha esetleg a kinti hidegből bementek egy meleg helységbe.

Vastag Bundazsákunk szuper választás a hosszútávon gondolkodó szülők számára, akik egy praktikus lábzsákra vágynak, amely akár sok éven át és több gyermek számára is tökéletesen használható. Ajánljuk más egészen csecsemőkortól is, hiszen költséghatékonyabb megoldás 1 db bundazsákot beszerezni baba kortól akár 2,5 éves korig. A babák hamar megnőnek, a mózeskosárban, vagy autós hordozóban egyszerűen egy kicsit fel kell hajtani az aljából, és szuperül használhat

Miért szuper választás a babakocsi téli Bundazsák? Miért fogja Kisbabád komfortosan érezni magát a babakocsi bundazsákban?

Összefoglaljuk neked:

 • Univerzális termékeinkkel csodálatosan kombinálható a bélelt Lábzsák.
 • Lábzsák és Bundazsák tökéletes választás minden Kisfiúnak, és Kislánynak egyaránt.
 • Gyönyörű anyagaink és egyedi formatervezésünk lehetővé teszi, hogy mindig a divatos maradj.
 • Nagyon könnyen tisztán tartható, megóvja a babakocsit a szennyeződésektől
 • Puha, cirógató belső rész hihetetlen kellemes érzést nyújt Gyermekednek.
 • Lábzsák esetén osztott lábrész tökéletes a Stokke Xplory modellekhez.
 • A hatalmas cipzár megkönnyíti a zsák használatát, Gyermekedet akár alvás közben is tudod “mozgatni”
 • A fejrésznél található rejtett kapucni szélsőséges időjárás esetén is védelmet nyújt Kisbabádnak.
 • Gyermeked garantáltan komfortosan fogja magát érezni babakocsi lábzsákban vagy bundazsákban.
 • Univerzális bundazsák és lábzsák több éven keresztül hű társatok lehet a hidegben (Akár 2,5 éves korig szuper.)
 • Téliesítsd bundazsákkal a babakocsidat.
Téli bélelt extra meleg barna Lábzsák babakocsihoz.
Pastel Beige különleges bézs színű vízálló anyagból készült babakocsi Lábzsák.
Pastel Beige különleges bézs színű vízálló anyagból készült babakocsi Lábzsák.

Átmeneti vékonyabb babakocsi bundazsák

A kora őszi idő nagy kedvence

Vékony bundazsák termékcsaládunk tökéletes kényelmet és meleget biztosít Kisbabád számára kora őszi időtől egészen a tavaszi első Napsugarakig.

Ez a lábzsák a tökéletes választás az a Kisbabád kényelméért és melegéért a hideg őszi napokon. Átmeneti Bundazsák és Lábzsák Univerzális termékeinkkel csodálatosan kombinálható.

Gyönyörű anyagaink és egyedi formatervezésünk lehetővé teszi, hogy mindig a divatos maradj. Bundazsák és Lábzsák nagyon könnyen tisztán tartható, megóvja a babakocsit a szennyeződésektől. Puha, cirógató belső rész hihetetlen kellemes érzést nyújt Gyermekednek. A hatalmas cipzár megkönnyíti a zsák használatát, Gyermekedet akár alvás közben is tudod “mozgatni”. A fejrésznél található rejtett kapucni szélsőséges időjárás esetén is védelmet nyújt Kisbabádnak.

Az osztott  lábrész tökéletes a Stokke Xplory modellekhez.

Tökéletes anyagok

Hatalmas figyelmet fektetünk az anyagválasztásba, és mindig arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legfenntarthatóbb megoldást. Minden bundazsákunk, és lábzsákunk UV álló, Vízlepergető bababarát anyagból készül. A belseje pedig hihetetlen puha, minőségi polárral van bélelve.

Nézz szét oldalunkon!

Reméljük segített neked a döntésben az Útmutató Babakocsi Bundazsák választás.