Új vagy Használt Babakocsi?

Cégünk babakocsi huzatok és kiegészítők gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Szenvedélyünk, hogy újjá és egyedivé varázsoljuk a babakocsikat, figyelve a babák kényelmére és a magas minőségre, mert nem kell választanunk a kényelem és a design között.

Szeretjük a kihívásokat régiből, szakadtból újszerűt, csodásat alkotni. Babakocsi vásárlás előtt sok Szülőben felmerül az a kérdés, hogy milyen a tökéletes babakocsi?

Érdemes vásárolni egy vadonatúj babakocsit vagy esetleg egy örökölt, használtan vásárolt járgányt vásároljuk?

Érdekes kérdés, több szemszöget figyelembe kell venni.

Sok Újdonsült Szülőnek leginkább a babakocsi kinézete (legtöbbször új) esetleg márkája számít, hogy divatos, egyedi megjelenése legyen a választott darabnak.

Valakinek viszont az a fontosabb hogy elképzeléseit pénztárca barát megoldásokkal tudja megvalósítani. Viszont a pénztárca barát megoldás sem akadályozza meg azt hogy gyönyörű legyen Gyermeked babakocsija.

Természetesen a használt babakocsinál nem az agyonhasznált zörgő,csörgő darabokra gondolunk, hanem amely teljesen biztonságosan, naprakészen használható.

Fontos kérdés, melyen érdemes elgondolkodni, hogy biztosan megéri-e mondjuk a második gyermeknek egy új babakocsit vásárolni, vagy jobb megoldás-e az, hogy a meglévő járgányt teljesen átalakítani.

Érvek az új babakocsi mellett:

 • Mivel teljesen új ezért ti lesztek az első tulajdonosai.
 • Babakocsi márkàk is folyamatosan újabb és újabb darabbal rukkolnak elő, ezért a legújabb modell is a tied lehet.
 • Az új kocsikra van jótállás.

Érvek a használt babakocsi mellett:

-Fenntarthatóság, ezzel is védjük a környezetünket, hogy esetleg a második gyermeknél nem dobjuk ki a babakocsit hanem megváltoztatjuk a kinézetét.

-Ha esetleg az első Gyermeked Kisfiú de várandós vagy és Kislányod lesz egy kék színű babakocsiból pikk pakk csodás rózsaszín kocsit varázsolunk.

-A babakocsinál hasonló a helyzet, mint az autóknál: a szalonból kigurulva még a legmenőbb darabok ára is sokat zuhan. Fontos, hogy csak olyan kocsit vegyünk, amit kipróbáltunk. Tologassuk, csukjuk össze, rázzuk meg. Ha valami kattog, nyikorog, hagyjuk ott.

-Árérték arányban jobban megéri venni egy magasabb árú márkásabb, de használt babakocsit, mint egy közép kategóriájú új babakocsit.

-Mostanában az a trend, hogy amint a baba mozgékonyabb lesz, a szülők kocsit váltanak, és az addigi nagy kocsit egy könnyebb, sportosabbra cserélik. Célszerű úgy számolni, hogy az első “nagy” kocsit nagyjából 1-1,5 évig használják a babák. Ezért abból felesleges újat venni, ennyi idő alatt ugyanis nem lehet annyira lelakni, hogy ne bírjon ki egy újabb gyereket.

Szuper dolog a babakocsi felújítás. – Fenntartható. Időtálló. Minőségi. Egyedi.

Mikor és miért válassz Minket?

 • Megörököltél egy kicsit viseltesebb esetleg szakadt, kopott babakocsit a Te igényeid szerint elkészítjük az álom babakocsid.
 • Második/Harmadik Gyermeked érkezik, és más a neme a Babának szeretnéd megváltoztatni a színét.
 • Régebbi modelled van (pl. Stokke Xplory V1-V2), olyan huzat szettet varázsolunk neked rá, mely több plusszal van felszerelve, mint esetleg az eredeti huzat (pl. Napellenző vagy Műszörme Szegély)
 • Téliesíteni szeretnéd a babakocsid– steppelt anyagnak köszönhetően extra meleg hatást biztosít Téli huzat szettünk.
 • Egyhangúnak tartod már babakocsid meglévő színét –  valami újat, frisset és izgalmat keresel a babakocsi élénkítésére
 • Utazás- Ne hagyd, hogy az eredeti kupola tönkre menjen.
 • Egyediség- Biztosak vagyunk benne, hogy csodás színű és mintájú huzataink annyira egyediek, hogy nem fognak az utcán veled szembe ugyanilyennel sétálni.
 • Csodálatos Kombinációk- válassz hozzá színben illő kézmelegítőt, bundazsákot, alsó táskát és mini táskát.
 • XXL méretűre nyitható Kupola- extra védelmet, és magánszférát biztosít Kisbabádnak.
 • Kizárólag egy két részét szeretnéd felújítani (pl. mózeskosár)
 • Az időjáráshoz passzoló termékeket keresel (pl Nyáron frottír ülésbetét, Ősszel, Télen Bundazsák, Műszörme, Polár ülésbetét, Kézmelegítő)Pastel Blue Nyári Huzat Szett Stokke Xplory V1, V2, V3, V4, V5, V6, Trailz 1,2 és Crusi babakocsihoz. Kérd Huzat Szettedet XXL méretőre nyitható kupolával, ezzel is védve Kisbabádat a külső viszonyoktól (pl. Eső, Szél, Hó, Vihar, Nap, Szúnyogok) Uv álló és vízlepergető anyagból. #stokke #stylekit #szett

Lényegében nehéz megmondani, hogy milyen a tökéletes babakocsi. Az biztos, hogy nagyon összetett kérdés, hiszen mindenkinek mást jelent a tökéletes, mindenkinek más az budget, amit babakocsira szán.

Márkánk folyamatosan fejlődik, új termékeket hasznos babatextíliákat, és egyre több-és több babakocsira szeretne készíteni huzatot, és egyéb csodás kiegészítőket.

A jövőben az a célunk, hogy minél több Családot boldoggá tehessünk termékeinkkel.

#sophietex #blog #huzat #légyegyedi

Nézz szét a babakocsik széles választéka között!