Karácsonyi Ajándék ötletek Újdonsült Anyáknak

Karácsonyi Ajándék ötletek Kisgyermekeseknek

Tökéletes karácsonyi ajándékot keresel egy újdonsült anyukának, de nem vagy biztos benne, hogy mivel lephetnéd igazán meg ? Újra itt az évszak, amikor minden üzletet a padlótól a mennyezetig feldíszítenek füzérek, és gyönyörűen megvilágított karácsonyfák. Ezen túlmenően, bárhová mész, számos potenciális ajándékkal találod magad szembe az egész család számára. És bár az interneten rengeteg különféle ajándékötlet található a karácsonyi listádon szereplő minden egyes személy számára, arra gondoltunk, hogy összeszedünk néhány különleges ötletet az újdonsült anyukákra számára.

Ráadásul, ha Kisbabád születik, az év bármely szakában a családod és a barátaid valószínűleg többet vásárolnak az újdonsült babának, nem pedig az új anyukáknak. Vagy néha nem tudod pontosan, hogy egy újdonsült anyuka mit akarhat, vagy éppen mire van szüksége ajándékként idén karácsonyra. Ezért, ha újdonsült édesanyának vásárol karácsonyi ajándékot, akkor remélem, hogy ebben az évben meg fogja fontolni valamelyik kivételes ajándékot.

Baba-Mama Kendő

Ha megéhezik egy Kisbaba egy Édesanyának a legfontosabb, hogy minél hamarabb és gördülékenyebben független a helytől, és időtől megetethesse Gyermekét, ezért felbecsülhetetlen értékű egy praktikus sál, amely nemcsak divatos és kiválóan melegen tart, hanem nagyszerű kiegészítő szoptatás alatt.

Nézz szét 5 az 1-ben multifunkciós kendőink között!

Boxie Ajándékdoboz

Újdonsült Anyáknak szívből ajánljuk praktikus, és különleges összeállítású Boxie ajándék dobozokat. Lányos, Fiús és uniszex színben elérhető elérhetőek számos cuki, és egyedi kiegészítőkkel.

Újszülött Pólya & Takaró

Egy újdonsült Anyukának az első perctől kezdve a Gyermeke a legfontosabb. A kényelme, hogy kiegyensúlyozott legyen, és hogy minden percben jól érezze magát. (Ne fázzon, ne legyen éhes stb.) Hatalmas szeretettel ajánljuk extra meleg, extra puha újszülött pólya&takarónkat, mely Különleges kialakításának köszönhetően nagyon könnyedén bebugyolálhatod, betakarhatod vele újszülött gyermekedet, különálló lábrész miatt kényelmesen elférnek Kisbabád lábai, de mégsem tudja “lerúgni” magáról BabyBear pólyánkat. Az egyedülálló kétoldalas szárny lehetővé teszi akár a pelenka egyszerű cseréjét is. Ráadásul különleges tépőzárunk kinyitás közben sem zavarja meg Csecsemődet.

Mérföldkő Takaró

Egy Kisbaba első évében rengeteg olyan meghatározó pillanat van, melyet szeretünk megörökíteni. Egyedi tervezésű minky anyagból készült különleges hónaptakaró, mely segítségével könnyedén figyelemmel tudod követni Kisbabád növekedését, fejlődését.

Különleges Alkalmakra

Ha egy szuper ajándékot adnál karácsonyra vagy bármilyen csodás okból kifolyólag, de nem tudod eldönteni, hogy melyik termék legyen, esetleg elvesztél a gyönyörű színek között és nem tudsz választani (ezt megértjük), ez esetben szuper meglepetés lehet az Ajándékkártya.

Boxie szívárványos lányos babaköszöntő ajándék box
Baba mama kendő fehér fekete csíkos hihetetlen puha sztreccs anyagból szoptatáshoz.
Grey Horizon babaköszöntő ajándéj box különleges kiegészítőkkel minden Kisfiúnak.

Néhány Nap, és beköszönt az év legszebb ünnepe, ezért ideje lassan elkezdeni a készülődést és az ajándékok keresését. Éljétek meg minden Pillanatát az elkövetkezendő időszaknak.

Karácsonyi Ajándék ötletek Tőlünk. Nektek. Szeretettel.